Za sve ljubitelje specijaliteta od kave

Dizajniran u Jura klasičnom stilu, savršen je dodatak svakom aparatu za kavu i nezamjenjiva pomoć za sve ljubitelje specijaliteta od kave. Kad je riječ o specijalitetima od kave jedino ograničenje je vaša mašta! Možete izmisliti svoje recepte ili preuzeti inspiraciju iz časopisa, TV programa ili knjige recepata. Od latte macchiata i tople čokolade do popularnih specijaliteta kao frapei i chai latte, Automatski pjenjač mlijeka pomaže vam u postizanju savršenih rezultata svaki put. Automatski pjenjač mlijeka pjeni mlijeko na 3 različite razine temperature: toplo, vruće i hladno!

Tehničke karakteristike

Kapacitet samo mlijeko 340 ml
Kapacitet samo pjena 250 ml
Masa cca. 1,0 kg
Mlijeko 3-120 sek
Dužina kabla cca 0,75 cm
Napon 220 - 240 V ~, 50 Hz
Snaga 600 - 650 W
Certifikati CE, GS, ETL
Broj artikla 70606

Širok odabir recepata

Od latte macchiata i tople ili hladne čokolade do popularnih specijaliteta kao frapea i chai latte, automatski pjenjač mlijeka pomaže vam u postizanju savršenih rezultata svaki put.

Rashlađena pijena ili toplo mlijeko

Tihi elektro motor pokreće rotor u spremniku mlijeka bez direktnog dodira sa njime. U tren, rotor stvara savršenu mliječnu pjenu, hladnu, toplu ili vruću ovisno o željama. Ako je potrebno toplo mlijeko, drugi rotor spriječava mlijeko od zagorijevanja.

Jednostavan rad jednom tipkom

Odabir hladne, vruće ili tople mliječne pjene, sve što morate napraviti je stisnuti tipku odabira jednom, dva ili tri puta. Samorazumljivi svjetleći simboli upućuju na odabrani način rada.

Kompaktan, kvalitetan, elegantan i jednostavan za čišćenje

Kabel napajanja i rotori lako se uklapaju u dno osnovne jedinice, omogućujući lako spremanje pjenjača zajedno sa svojim dodacima. Pjenjač mlijeka se isto tako vrlo jednostavno čisti: magnetski pogon omogućuje umakanje posude mlijeka u vodu i ispiranje vodom.

 

CIJENA: 600,00 kn + PDV

"AKCIJA" - SVIM NOVIM KORISNICIMA PJENJAČ BESPLATNO NA KORIŠTENJE!

Akcija vrijedi do isteka zaliha.

Narudžba